Hem

Lag-SM 2019

26-28 Juli

Hrimfaxi Islandshästförening

För ryttare
Information om tävlingen till lag, ryttare och lagledare

För publik
Information för dig som planerar att besöka lag-SM 2019 

Kontakt

Uppifter om hur du enklast kommer i kontakt med oss

Nyhet 28/3

Reglemente och information

Nu finns reglementet att läsa inför årets lag-SM. Vi rekommenderar att lagledaren läser och har med sig reglementet för Lag-SM och R&R för att vara uppdaterad på tävlingens regler. Om inget annat anges i reglementet för Lag-SM gäller den senaste versionen av FEIF R&R samt det svenska tillägget.

Hjälp till som funktionär

Att vara funktionär är både roligt och lärorikt, du får möjlighet att se tävlingen på nära håll samtidigt som du umgås i ett härligt gäng. Några av de uppgifter du kan få hjälpa till med är att vara dommarsekreterare, vara grindöppnare, stå i cafeterian eller hjälpa till när alla ekipage checkar in. Är du intresserad av att vara funktionär? Skicka ett mejl till oss så berättar vi mer.

E-post: lagsmislandshast@gmail.com

Vill du sponsra lag-SM?

För att kunna genomföra denna tävling behöver vi hjälp i form av sponsorer. Vill du vara med och sponsra sveriges största islandshästtävling för ungdomar? Skicka ett mejl till oss så berättar vi mer.

E-post: lagsmislandshast@gmail.com

Kontakt

lagsmislandshast@gmail.com

Hitta till tävlingen

Örsta Kulle
Sånnersta 101
69 291 Kumla

Har du frågor gällande lag-SM går det utmärkt att ställa dessa via vår facebook-sida eller genom att skicka oss ett mejl. Vi svarar på alla meddelanden så fort vi kan.